Arbete pågår

Nu pågår det mycket i vår marina – trots Corona och de begränsningar detta inneburit. Här kommer en liten uppdatering om bryggor, webbkameror, servicehus, pågående och utfört arbete mm.

Asfaltering


Torsdag morgon fylldes marinan av maskiner och lastbilar. Området runt servicekaj, spolplatta samt alla nedgångar till bryggorna asfalterades.

Dagarna innan hade man förberett de områden som skulle asfalterats och på torsdagen kunde asfalteringen färdigställas.

Bryggor

Vatten och el har kopplats på, vattenläckor har reparerats och bom flyttats. Skador på bryggorna har börjat repareras och D-bryggan har tvättats med högtryckstvätt.

Om ni hittar skador, bommar som behöver repareras eller vattenläckor som behöver tätas. Skicka in en felanmälan direkt till felanmalan@wmy.se.

I lördags samlades några medlemmar som hjälptes åt att flytta fram och sorterade upp bommar som skall repareras. WMY planerar att skapa en plats vid hamnplan där vi kan arbeta med reparationer och dylikt.

Bryggkameror och wifi-nätverk

 

Bryggkameror har uppgraderats och flyttats och dessa beräknas vara i drift inom någon vecka. Då kommer nya instruktioner för att koppla upp sig mot dem att publiceras på hemsidan.

Vårt wifi-nätverk håller på att uppgraderas för att bl a ge bättre täckning i marinan.

Arbetet med wifi-nätverket kommer att pågå ytterligare en tid. Vi informerar på hemsidan så snart det är färdigställt – med information om hur du kopplar upp dig.

 

Servicehuset

Nu kan vi sedan en tid nyttja vårt nya fina servicehus med duschar och toaletter. OBS! Till vår handikapptoalett behövs inte längre någon kod. Men glöm inte att låsa om dig på insidan – annars kan du få oväntat besök.

Koder till Servicehus och Klubbstuga hittar du på hemsidan. (Under menyn Medlemmar > Medlemsinformation >)

Vårtecken i marinan

Ett säkert vårtecken enligt många – att se Ulla vincha upp Mats i masttoppen.

Skyltar

Nu har vi en orienteringskarta (situationsplan) över vår marina på plats. Den kan du även kika på via hemsidans dokumentarkiv, där den kallas situationsplan.

Tryckfelsnisse har dock redan varit framme – hittar ni fler felstavningar tar webmaster tacksamt emot ett meddelande om dessa.

Skylten om ålgräs får ni kika på nästa gång ni är i Wallhamn.