Kan du hjälpa till en timme eller två i helgen?

I dessa Corona-tider har WMY inte kunnat genomföra några traditionella arbetsdagar. Vi har förlitat oss på medlemmar som ställer upp och hjälper till. En hel del arbete har redan utförts då vi förberett och öppnat marinan mm.

Förra helgen tvättades D-bryggan med högtryckstvätt och bommar sorterades ut för reparation. Nu till helgen kommer resp bryggvärd att ge sig på C och E-bryggan. De kan behöva en hjälpande hand eller två, se nedan.

 

Lördag 9 maj

På lördag planeras C-bryggan att tvättas och bryggvärd Lennart Jonson (C29) kan behöva en hjälpande hand. Kontakta Lennart om du kan hjälpa till nån timme eller två på lördag.(l.jonson@hecksher.com)

Skicka meddelande till Lennart

 

WMY har bara en styck högtryckstvätt. Om du har tillgång till en sådan – och vill ta med den – meddela gärna detta till Lennart.

 

Söndag 10 maj

På söndag planeras E-bryggan – vår längsta träbrygga att tvättas. Bryggvärd här är Peter Bark (E27) och även han kan behöva en hjälpande hand. Kontakta Peter om du kan hjälpa till nån timme eller två på söndag.(peter.bark@ytterbygg.se)

Skicka meddelande till Peter

 

WMY har bara en styck högtryckstvätt. Om du har tillgång till en sådan – och vill ta med den – meddela gärna detta till Peter.

 

Tillsammans bygger vi en trygg, säker och trivsam hamn!