Vi lyfter på hatten för vår kära SENIOR CAPTAIN – Mats Wångdahl..

Vi lyfter på hatten och bugar och bockar för vår kära SENIOR CAPTAIN – Mats Wångdahl.

“Båtlivet i P4 firar nationaldagen i Långedrag i Göteborg, tillsammans med: en motorbåtsägare som går seglingskurs, en gast som vill lära sig ta rodret och ett par veteraner som levt på de sju haven under tio år”.

Mats och Ulla längst till höger på bilden.

Vilket underhållande program som Mats och Ulla levererade idag på självaste NATIONALDAGEN i P4 radion => helt fantastiskt…  Så intressant, inspirerande och trevligt ni gjorde hela SHOWEN. – KANONBRA JOBBAT MATS & ULLA!

Ni som mot förmodan inte lyssnat på SENIOR CAPTAIN = Mats och Ulla – gå in och lyssna här [icon name=”angle-right” class=”” unprefixed_class=””] https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/1100181?programid=3467

/Mats Nydén